Vymazať filter
25. februára, 2020 | ut | 17:00
Uložiť
Uložiť

Ako nedostať pokutu za GDPR v roku 2020

by Lanikova Group, s.r.o. Satori Stage Mickiewiczova 2246/9, 811 07 Bratislava, Slovenská republika 25. februára, 2020 | ut | 17:00 Pridaj do kalendára

Popis

Chcete vedieť na čo si dať pozor tento rok, aby ste nedostali pokutu za porušenie GDPR?

Prednáška je určená pre všetkých podnikateľov a organizácie, ktoré spracúvajú osobné údaje. Ak vás zaujíma téma ochrany osobných údajov a chcete sa vyhnúť zbytočným chybám, nenechajte si ujsť túto prednášku zameranú na prax. 

Dozviete sa na nej najmä:

  1. Ako prebiehali kontroly Úradu na ochranu osobných údajov v minulom roku
  2. Aké pokuty a boli uložené a za aké porušenia
  3. Aké sú najčastejšie chyby pri spracúvaní osobných údajov
  4. Aké povinnosti si splniť, aby ste nedostali pokutu 
  5. Na čo sa zamerajú kontrolóri v tomto roku

Prednášať vám bude Barbora Lániková, advokátka špecializujúca sa na ochranu osobných údajov a autorka knihy GDPR v praxi s kompletnými vzormi pre jednoduché zavedenie GDPR do praxe a Nina Nagyová, študentka práva venujúca sa GDPR. 

Navyše jeden z vás môže vyhrať knihu GDPR v praxi s kompletnými vzormi k GDPR

Miesto

Satori Stage
Mickiewiczova 2246/9
811 07 Bratislava
Slovenská republika

Pozrieť na mape

Kontakt na organizátora

Lanikova Group, s.r.o.

0948264244 info@lanikovagroup.sk

Fakturačné údaje

Lanikova Group, s.r.o.

Grosslingova 8,
81109 Bratislava
Slovenská republika

IČO: 36858439
DIČ: 2022628652
IČ DPH: SK2022628652

Podobné eventy

18feb
18:00
ut
18február
18:00
utorok
Detail eventu

Workshop Kto som? - porozumej sám sebe

Karloveská 6C, 84105 Bratislava, Slovenská republika 21 €
Uložiť
18feb
19:00
ut
18február
19:00
utorok
Detail eventu

Vojna v Sýrii od revolúcie po súčasnosť

Námestie SNP 471/12, 81106 Bratislava, Slovenská republika 8 €
Uložiť
20feb
17:00
št
20február
17:00
štvrtok
Detail eventu

Ako sa stať lepším fotografom (február)

Bradáčová 7, 85102 Bratislava, Slovenská republika 19 €
Uložiť
20feb
18:00
št
20február
18:00
štvrtok
Detail eventu

Prednáška: "Cesta za dieťaťom"

Radvanská 46, 811 01 Bratislava, Slovenská republika 19,9 €
Uložiť
Popis

Popis

Chcete vedieť na čo si dať pozor tento rok, aby ste nedostali pokutu za porušenie GDPR?

Prednáška je určená pre všetkých podnikateľov a organizácie, ktoré spracúvajú osobné údaje. Ak vás zaujíma téma ochrany osobných údajov a chcete sa vyhnúť zbytočným chybám, nenechajte si ujsť túto prednášku zameranú na prax. 

Dozviete sa na nej najmä:

  1. Ako prebiehali kontroly Úradu na ochranu osobných údajov v minulom roku
  2. Aké pokuty a boli uložené a za aké porušenia
  3. Aké sú najčastejšie chyby pri spracúvaní osobných údajov
  4. Aké povinnosti si splniť, aby ste nedostali pokutu 
  5. Na čo sa zamerajú kontrolóri v tomto roku

Prednášať vám bude Barbora Lániková, advokátka špecializujúca sa na ochranu osobných údajov a autorka knihy GDPR v praxi s kompletnými vzormi pre jednoduché zavedenie GDPR do praxe a Nina Nagyová, študentka práva venujúca sa GDPR. 

Navyše jeden z vás môže vyhrať knihu GDPR v praxi s kompletnými vzormi k GDPR

Tags

Miesto

Miesto

Satori Stage
Mickiewiczova 2246/9
811 07 Bratislava
Slovenská republika

Pozrieť na mape
Kontakt

Kontakt na organizátora

Lanikova Group, s.r.o.

0948264244 info@lanikovagroup.sk

Fakturačné údaje

Lanikova Group, s.r.o.

Grosslingova 8,
81109 Bratislava
Slovenská republika

IČO: 36858439
DIČ: 2022628652
IČ DPH: SK2022628652