(ne)konferencia Gastrolove 2 - podujatie na tickpo-sk
Uložiť

(ne)konferencia Gastrolove 2

by Bprom s.r.o. Základné info: Synagóga v kultúrnom centre Trnava,Halenárska 407/2,Trnava,Slovenská republika
Trnava
19. september, 2019 | št | 10:00 Pridaj do kalendára
15.00 € - 30.00 € KÚPIŤ LÍSTOK

Popis

 

Čo je v kuchyni v malom bistre už zbytočný náklad a naopak, čo v nej nesmie chýbať? Prečo je dôležité, aby si zamestnanci ctili etiketu? Čo prezradí neupravený účes o čašníkovi? Ako vyzerá manuál pre zamestnanca a čo v ňom nesmie chýbať? Praktické otázky, na ktoré dostanete praktické odpovede – od ľudí z praxe.

Už 19. septembra 2019sa v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre ( Halenárska 407/2)  uskutoční druhá (Ne)konferencia Gastrolove, kde vás naši spíkri prevedú témami, na ktorých sa množstvo podnikateľov v gastre popálilo. A pritom stačilo málo, aby sa týmto chybám vyhli: dobrá rada. 

Čo všetko sme si pre vás pripravili?
- spíkrami sú ľudia z praxe, odborníci v svojej oblasti, ktorí dokážu poradiť
- konferencia sa bude vo veľkorysom priestore krásnej trnavskej Synagógy
- v blízkosti bezproblémov zaparkujete
- okrem spíkrov sa môžete tešiť na nabitý program
- užijete si free kávový catering
- chýbať nebude live cooking a degustácie
- bude priestor na networking
- podujatie sme doplnili o charitatívny charakter

Program 1. ročníka (Ne)konferencie Gastrolove v trnavskej Synagóge: 

 Môj život s kávou – Šimon Staš (BOTTOVA • Coffee • Brunch • Gineria)

Ako poskladať vínny lístok v podniku a „tradičné vína“ v modernej gastronómii– Miroslav Balla (Selaví)

Ikony v kuchyni – Miloš Staněk (Potten & Pannen Staněk)

Etiketa v gastronómii– Simona Myslikovjanová (SiMyCo)

Ako profesionálne vybaviť kuchyňu– René Kotlas a Rado Skurčák (AZ Gastro)

Live Cooking– obedná prestávka

Marketingové tajomstvá najlepších: Čo funguje a čo nie– Simona Budinská (Kavickari.sk)

Čo by mal zvládnuť pokladničný systém– Zuzana Vojteková (Papaya POS)

Panelová diskusia: Cenotvorba – Luxusná kuchyňa vs. foodtruck vs. kaviareň na dedine– Tomáš Tejbus (Folks), Andrej Križan (Chef''s Truck) Viktor Meszároš (Café Štefánik)

Ako vytvoriť manuál pre zamestnancov, aby boli skutočne šťastní?– Maria Krišová a Karol Ryník (Purista)

Panelová diskusia:Krízový manažment – Ako dostať podnik z červených čísel– Oto Kóňa (NYC Corner), Michal Fajin (Prírodné Jodové Kupele Číž a.s.), Adriana Rakovská (Caffe Caffe)

Tešíme sa na vás už 19. septembra 2019 v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre.

Vic info prinesieme aj tu: https://www.facebook.com/events/525386961326563/  

Tagy

Miesto konania eventu

Synagóga v kultúrnom centre Trnava,Halenárska 407/2,Trnava,Slovenská republika
Trnava

Pozrieť na mape

Kontakt na organizátora

Bprom s.r.o.

simona@kavickari.sk

Fakturačné údaje

Bprom s.r.o.

Agátová 18,
90027 Bernolákovo
Slovenská republika

IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH:

Popis

Popis

 

Čo je v kuchyni v malom bistre už zbytočný náklad a naopak, čo v nej nesmie chýbať? Prečo je dôležité, aby si zamestnanci ctili etiketu? Čo prezradí neupravený účes o čašníkovi? Ako vyzerá manuál pre zamestnanca a čo v ňom nesmie chýbať? Praktické otázky, na ktoré dostanete praktické odpovede – od ľudí z praxe.

Už 19. septembra 2019sa v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre ( Halenárska 407/2)  uskutoční druhá (Ne)konferencia Gastrolove, kde vás naši spíkri prevedú témami, na ktorých sa množstvo podnikateľov v gastre popálilo. A pritom stačilo málo, aby sa týmto chybám vyhli: dobrá rada. 

Čo všetko sme si pre vás pripravili?
- spíkrami sú ľudia z praxe, odborníci v svojej oblasti, ktorí dokážu poradiť
- konferencia sa bude vo veľkorysom priestore krásnej trnavskej Synagógy
- v blízkosti bezproblémov zaparkujete
- okrem spíkrov sa môžete tešiť na nabitý program
- užijete si free kávový catering
- chýbať nebude live cooking a degustácie
- bude priestor na networking
- podujatie sme doplnili o charitatívny charakter

Program 1. ročníka (Ne)konferencie Gastrolove v trnavskej Synagóge: 

 Môj život s kávou – Šimon Staš (BOTTOVA • Coffee • Brunch • Gineria)

Ako poskladať vínny lístok v podniku a „tradičné vína“ v modernej gastronómii– Miroslav Balla (Selaví)

Ikony v kuchyni – Miloš Staněk (Potten & Pannen Staněk)

Etiketa v gastronómii– Simona Myslikovjanová (SiMyCo)

Ako profesionálne vybaviť kuchyňu– René Kotlas a Rado Skurčák (AZ Gastro)

Live Cooking– obedná prestávka

Marketingové tajomstvá najlepších: Čo funguje a čo nie– Simona Budinská (Kavickari.sk)

Čo by mal zvládnuť pokladničný systém– Zuzana Vojteková (Papaya POS)

Panelová diskusia: Cenotvorba – Luxusná kuchyňa vs. foodtruck vs. kaviareň na dedine– Tomáš Tejbus (Folks), Andrej Križan (Chef''s Truck) Viktor Meszároš (Café Štefánik)

Ako vytvoriť manuál pre zamestnancov, aby boli skutočne šťastní?– Maria Krišová a Karol Ryník (Purista)

Panelová diskusia:Krízový manažment – Ako dostať podnik z červených čísel– Oto Kóňa (NYC Corner), Michal Fajin (Prírodné Jodové Kupele Číž a.s.), Adriana Rakovská (Caffe Caffe)

Tešíme sa na vás už 19. septembra 2019 v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre.

Vic info prinesieme aj tu: https://www.facebook.com/events/525386961326563/  

Tagy

Miesto

Miesto

Synagóga v kultúrnom centre Trnava,Halenárska 407/2,Trnava,Slovenská republika
Trnava

Pozrieť na mape
Kontakt

Kontakt na organizátora

Bprom s.r.o.

simona@kavickari.sk

Fakturačné údaje

Bprom s.r.o.

Bprom s.r.o.
Agátová 18
90027 Bernolákovo

IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH: