(ne)konferencia Gastrolove 2
Základné info: Synagóga v kultúrnom centre Trnava,Halenárska 407/2,Trnava,Slovenská republikaTrnava 19. september, 2019 | št | 10:00 Pridaj do kalendára
Čo je v kuchyni v malom bistre už zbytočný náklad a naopak, čo v nej nesmie chýbať? Prečo je dôležité, aby si zamestnanci ctili etiketu? Čo prezradí neupravený účes o čašníkovi? Ako vyzerá manuál pre zamestnanca a čo v ňom nesmie chýbať? Praktické otázky, na ktoré dostanete praktické odpovede – od ľudí z praxe.
Už 19. septembra 2019sa v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre ( Halenárska 407/2) uskutoční druhá (Ne)konferencia Gastrolove, kde vás naši spíkri prevedú témami, na ktorých sa množstvo podnikateľov v gastre popálilo. A pritom stačilo málo, aby sa týmto chybám vyhli: dobrá rada.
Čo všetko sme si pre vás pripravili?
- spíkrami sú ľudia z praxe, odborníci v svojej oblasti, ktorí dokážu poradiť
- konferencia sa bude vo veľkorysom priestore krásnej trnavskej Synagógy
- v blízkosti bezproblémov zaparkujete
- okrem spíkrov sa môžete tešiť na nabitý program
- užijete si free kávový catering
- chýbať nebude live cooking a degustácie
- bude priestor na networking
- podujatie sme doplnili o charitatívny charakter
Program 1. ročníka (Ne)konferencie Gastrolove v trnavskej Synagóge:
Môj život s kávou – Šimon Staš (BOTTOVA • Coffee • Brunch • Gineria)
Ako poskladať vínny lístok v podniku a „tradičné vína“ v modernej gastronómii– Miroslav Balla (Selaví)
Ikony v kuchyni – Miloš Staněk (Potten & Pannen Staněk)
Etiketa v gastronómii– Simona Myslikovjanová (SiMyCo)
Ako profesionálne vybaviť kuchyňu– René Kotlas a Rado Skurčák (AZ Gastro)
Live Cooking– obedná prestávka
Marketingové tajomstvá najlepších: Čo funguje a čo nie– Simona Budinská (Kavickari.sk)
Čo by mal zvládnuť pokladničný systém– Zuzana Vojteková (Papaya POS)
Panelová diskusia: Cenotvorba – Luxusná kuchyňa vs. foodtruck vs. kaviareň na dedine– Tomáš Tejbus (Folks), Andrej Križan (Chef''s Truck) Viktor Meszároš (Café Štefánik)
Ako vytvoriť manuál pre zamestnancov, aby boli skutočne šťastní?– Maria Krišová a Karol Ryník (Purista)
Panelová diskusia:Krízový manažment – Ako dostať podnik z červených čísel– Oto Kóňa (NYC Corner), Michal Fajin (Prírodné Jodové Kupele Číž a.s.), Adriana Rakovská (Caffe Caffe)
Tešíme sa na vás už 19. septembra 2019 v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre.
Vic info prinesieme aj tu: https://www.facebook.com/events/525386961326563/
Synagóga v kultúrnom centre Trnava,Halenárska 407/2,Trnava,Slovenská republika
Trnava
Bprom s.r.o.
Agátová 18,
90027 Bernolákovo
Slovenská republika
IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH:
Čo je v kuchyni v malom bistre už zbytočný náklad a naopak, čo v nej nesmie chýbať? Prečo je dôležité, aby si zamestnanci ctili etiketu? Čo prezradí neupravený účes o čašníkovi? Ako vyzerá manuál pre zamestnanca a čo v ňom nesmie chýbať? Praktické otázky, na ktoré dostanete praktické odpovede – od ľudí z praxe.
Už 19. septembra 2019sa v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre ( Halenárska 407/2) uskutoční druhá (Ne)konferencia Gastrolove, kde vás naši spíkri prevedú témami, na ktorých sa množstvo podnikateľov v gastre popálilo. A pritom stačilo málo, aby sa týmto chybám vyhli: dobrá rada.
Čo všetko sme si pre vás pripravili?
- spíkrami sú ľudia z praxe, odborníci v svojej oblasti, ktorí dokážu poradiť
- konferencia sa bude vo veľkorysom priestore krásnej trnavskej Synagógy
- v blízkosti bezproblémov zaparkujete
- okrem spíkrov sa môžete tešiť na nabitý program
- užijete si free kávový catering
- chýbať nebude live cooking a degustácie
- bude priestor na networking
- podujatie sme doplnili o charitatívny charakter
Program 1. ročníka (Ne)konferencie Gastrolove v trnavskej Synagóge:
Môj život s kávou – Šimon Staš (BOTTOVA • Coffee • Brunch • Gineria)
Ako poskladať vínny lístok v podniku a „tradičné vína“ v modernej gastronómii– Miroslav Balla (Selaví)
Ikony v kuchyni – Miloš Staněk (Potten & Pannen Staněk)
Etiketa v gastronómii– Simona Myslikovjanová (SiMyCo)
Ako profesionálne vybaviť kuchyňu– René Kotlas a Rado Skurčák (AZ Gastro)
Live Cooking– obedná prestávka
Marketingové tajomstvá najlepších: Čo funguje a čo nie– Simona Budinská (Kavickari.sk)
Čo by mal zvládnuť pokladničný systém– Zuzana Vojteková (Papaya POS)
Panelová diskusia: Cenotvorba – Luxusná kuchyňa vs. foodtruck vs. kaviareň na dedine– Tomáš Tejbus (Folks), Andrej Križan (Chef''s Truck) Viktor Meszároš (Café Štefánik)
Ako vytvoriť manuál pre zamestnancov, aby boli skutočne šťastní?– Maria Krišová a Karol Ryník (Purista)
Panelová diskusia:Krízový manažment – Ako dostať podnik z červených čísel– Oto Kóňa (NYC Corner), Michal Fajin (Prírodné Jodové Kupele Číž a.s.), Adriana Rakovská (Caffe Caffe)
Tešíme sa na vás už 19. septembra 2019 v trnavskej Synagóge v kultúrnom centre.
Vic info prinesieme aj tu: https://www.facebook.com/events/525386961326563/
Synagóga v kultúrnom centre Trnava,Halenárska 407/2,Trnava,Slovenská republika
Trnava
Bprom s.r.o.
Bprom s.r.o.
Agátová 18
90027 Bernolákovo
IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH: