(Ne)konferencia Gastrolove 2023
Základné info: Elektrárňa PiešťanyPiešťany 28. september, 2023 | št | 09:00 Pridaj do kalendára
O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii.
28.9. a 29.9. 2023
Aj tento rok sme sa rozhodli zorganizovať najväčšiu gastronomickú udalosť jesene, a to (ne)konferenciu Gastrolove!
Veľkou zmenou bude, že tento rok bude podujatie (ne)konferencia Gastrolove, dvojdňové.
Prvý deň prebehne pri príležitostí Svetového dňa cestovného ruchu zahájenie eventu a pripravené sú pre vás dve silné témy - Enogastronómia s Fabiom Bortolinim a čoraz viac dôležitejšia téma Zero Waste konceptu v kuchyni- doplnená o praktický workshop.Tú bude mať na starosti skvelý Vojtech Végh, zakladateľ prvej vegánskej zero waste reštaurácie na svete a autor knihy Surplus: The food waste guide for chefs.
Zároveň sme si pre vás nachystali pútavú diskusiu, kde rozoberieme tému dotácií, ako na ne a ako ich využiť čo najlepšie.
Počas prvého dňa bude pre vás nachystaný pitný režim, skvelá káva a občerstvenie.
Na druhý deň sa rozbehne kolotoč silných prednášok na silné témy.
O zážitkoch zo slovenských kuchýň, ale aj tej ktorú vedie, porozpráva šéfkuchár Martin Novák z hotelovej reštaurácie roka, Pálffy Restaurant. Pridá sa k nemu i šéfkuchár roka roka Lukáš Hesko z reštaurácie IRIN v Bratislave a šéfkuchár Daniel Tilinger z najlepšej slovenskej reštaurácie ECK.
Podľa akých parametrov vybrať víno do prevádzky? Aj o tom povie viac skúsený someliér Miroslav Balla zo Selaví.
Povieme si viac o tom, ako motivovať kľúčových zamestnancov s lektorkou Luciou Meškovou, o tom, ako vytvoriť skvelý prezentačný web s expertami Imrichom Kováľom a Katarínou Ďurčovou, povieme si ako na skvelé PR so Simonou Budinskou, či ako vytvoriť podnik, ktorý prežije - a možno aj nie s Viktorom Meszárosom, Marekom Beníkovským z Aurelica na Liptove.
Ako pracovať so študentami? Svoje skúseností prezradí Lukáš Špilák riaditeľ Šimák Zámok Pezinok.
Zahraničným hosťom bude top 13 CEO v Čechách a Profi HR Awards 2023, Simona Myslikovjanová. Odprezentuje tému "autentický leader".
Povieme si aj o tom, ako pracovať s bonitnou klientelou. S akými nezvyčajnými požiadavkami a nárokmi sa prevádzkovatelia stretávajú? Tému bude moderovať Tatiana Nevolná z OO CR Rezort Piešťany.
Dámske kruhy s podnikateľkami z gastra znovu oživí skvelá Michaela Králiková. Účasť nám prisľúbil aj Milan Markovič z agentúry Effectix a mnohí ďalší.
Čerešničkou na torte tohto programu bude Rastislav "Rasty" Kasár, ktorý prinesie svoj príbeh a cestu mladého človeka z Banskej Bystrice až do American Baru v hoteli Savoy v Londýne. Zároveň sa v minulom roku sa stal víťazom možno najkomplexnejšej baristickej súťaže
Coffee Masters na londýnskom festivale kávy. Tento rok vyhral národný
UK šampionát v kategórii Coffee in Good Spirits. Rastyho rozprávanie bude pokračovať Masterclassom v Hoteli Thermia Palace 5* na druhý deň 30.9.2023, v podvečerných hodinách.
Príďte na deň plný skvelej kávy, jedla, degustácii cukrárov, cateringu od Strednej Hotelovej Školy Ľudovíta Wintera. Nebude chýbať ani obľúbená tombola, plná skvelých cien od partnerov.
Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.
9:00 | Zahájenie eventu županom TTSK Jozefom Viskupičom | |||
9:30-10:00 | Taliansky podnikateľ na Slovensku, Fabio Bortollini, priblíži tému enogastronómie a jej dôležitosti | |||
10:00-10:50 | Autor prvej vegánskej zero- waste reštaurácie na svete, Vojtech Végh vám ukáže ako na zero- waste v profesionálnej kuchyni. Vyspovedá ho Ján Chovanec, šéfredaktor VisitChef | |||
10:50-11:00 | Coffee break | |||
11:10- 12:00 | Ako na dotácie v praxi? | |||
12:00-12:45 | Obed | |||
12:50-13:40 | Študenti ako nosný artikel. V diskusii vyspovedáme riaditeľa Šimák Zámok Pezinok, riaditeľa Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera a majiteľku boutiquového konceptu Collette a súťaže pre študentov budúcich šéfkuchárov, Next Chef | |||
29.9.2023 | ||||
9:00:00-9:15 | Príhovor moderátora a organizátorky | |||
9:20-10:00 | Tajomstvo najlepších. Aká bola cesta za úspechom oceňovaných šéfkuchárov Daniela Tilingera, Lukáša Heska a Martina Nováka? diskusia s Janom Visit Chef | |||
10:00-10:30 | Ako si vybrať víno do prevádzky? Poradí vám Miroslav Balla zo Selaví. | |||
10:30- 10:45 | Coffee Break od Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch | |||
10:45 – 11:30 | Ako motivovať kľúčových zamestnancov v gastronómií? Prezradí vám lektorka Lucia Mešková. | |||
11:30 – 12:10 | Ako na dobrý web prevádzky? Poradia Imrich Kováľ a Katka Ďurčová | |||
12:10 – 13:00 | Obed – live cooking v podaní hotela Thermia Palace | |||
13:00 – 13:45 | Autentický leader so top 13 CEO ČR, Simonou Myslkovjanovou | |||
13:45 – 14:30 | Ako pracovať s bonitnou klientelou? Diskusia s Tatianou Nevolnou z KOCR Piešťany s manažmentom z hotela Thermia Palace *****, Hotela Lomnica ***** a Double Tree by Hilton Bratislava **** | |||
14:30 – 14:50 | Coffe Break v podobe francúzskeho snenia od Rebarbory z Trnavy | |||
14:50 – 15:40 | Ako vytvoriť podnik, ktorý prežije – a možno aj nie? Miška Králiková vyspovedá Viktora Meszárosa z Kafé Štefánik, Mareka Beníkovského z Aurelica na Liptove a Viliama Pavlovského z Chlieb a Láska. | |||
15:45-16:30 | Exkluzívny hosť z Londýna Rastislav “Rasty” Kasár a jeho kávová cesta za úspechom | |||
16:30 | Tombola |
29.9. 2023 workshopy pre Gastrolove generácia ZET:
10:45 -11:30 Milan Markovič Effectix : Zvýraznite svoju firmu na Googli vďaka Google Place
13:00 – 13:45 Ako na dokonalé PR vášho podniku, alebo ako zaať média so Simonou Budinskou z Kavickari.sk
30.9.2023
Rastislav "Rasty" Kasár Masterclass v Hoteli Thermia Palace odprezentuje svoj príbeh od 14:00 - 15:00 a za barom bude miešať svoje unikátne drinky od 18:00 - 21:00.
Bprom s.r.o.
Agátová 18,
90027 Bernolákovo
Slovenská republika
IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH:
O tom, ako s láskou žiť a prežiť v gastronómii.
28.9. a 29.9. 2023
Aj tento rok sme sa rozhodli zorganizovať najväčšiu gastronomickú udalosť jesene, a to (ne)konferenciu Gastrolove!
Veľkou zmenou bude, že tento rok bude podujatie (ne)konferencia Gastrolove, dvojdňové.
Prvý deň prebehne pri príležitostí Svetového dňa cestovného ruchu zahájenie eventu a pripravené sú pre vás dve silné témy - Enogastronómia s Fabiom Bortolinim a čoraz viac dôležitejšia téma Zero Waste konceptu v kuchyni- doplnená o praktický workshop.Tú bude mať na starosti skvelý Vojtech Végh, zakladateľ prvej vegánskej zero waste reštaurácie na svete a autor knihy Surplus: The food waste guide for chefs.
Zároveň sme si pre vás nachystali pútavú diskusiu, kde rozoberieme tému dotácií, ako na ne a ako ich využiť čo najlepšie.
Počas prvého dňa bude pre vás nachystaný pitný režim, skvelá káva a občerstvenie.
Na druhý deň sa rozbehne kolotoč silných prednášok na silné témy.
O zážitkoch zo slovenských kuchýň, ale aj tej ktorú vedie, porozpráva šéfkuchár Martin Novák z hotelovej reštaurácie roka, Pálffy Restaurant. Pridá sa k nemu i šéfkuchár roka roka Lukáš Hesko z reštaurácie IRIN v Bratislave a šéfkuchár Daniel Tilinger z najlepšej slovenskej reštaurácie ECK.
Podľa akých parametrov vybrať víno do prevádzky? Aj o tom povie viac skúsený someliér Miroslav Balla zo Selaví.
Povieme si viac o tom, ako motivovať kľúčových zamestnancov s lektorkou Luciou Meškovou, o tom, ako vytvoriť skvelý prezentačný web s expertami Imrichom Kováľom a Katarínou Ďurčovou, povieme si ako na skvelé PR so Simonou Budinskou, či ako vytvoriť podnik, ktorý prežije - a možno aj nie s Viktorom Meszárosom, Marekom Beníkovským z Aurelica na Liptove.
Ako pracovať so študentami? Svoje skúseností prezradí Lukáš Špilák riaditeľ Šimák Zámok Pezinok.
Zahraničným hosťom bude top 13 CEO v Čechách a Profi HR Awards 2023, Simona Myslikovjanová. Odprezentuje tému "autentický leader".
Povieme si aj o tom, ako pracovať s bonitnou klientelou. S akými nezvyčajnými požiadavkami a nárokmi sa prevádzkovatelia stretávajú? Tému bude moderovať Tatiana Nevolná z OO CR Rezort Piešťany.
Dámske kruhy s podnikateľkami z gastra znovu oživí skvelá Michaela Králiková. Účasť nám prisľúbil aj Milan Markovič z agentúry Effectix a mnohí ďalší.
Čerešničkou na torte tohto programu bude Rastislav "Rasty" Kasár, ktorý prinesie svoj príbeh a cestu mladého človeka z Banskej Bystrice až do American Baru v hoteli Savoy v Londýne. Zároveň sa v minulom roku sa stal víťazom možno najkomplexnejšej baristickej súťaže
Coffee Masters na londýnskom festivale kávy. Tento rok vyhral národný
UK šampionát v kategórii Coffee in Good Spirits. Rastyho rozprávanie bude pokračovať Masterclassom v Hoteli Thermia Palace 5* na druhý deň 30.9.2023, v podvečerných hodinách.
Príďte na deň plný skvelej kávy, jedla, degustácii cukrárov, cateringu od Strednej Hotelovej Školy Ľudovíta Wintera. Nebude chýbať ani obľúbená tombola, plná skvelých cien od partnerov.
Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.
9:00 | Zahájenie eventu županom TTSK Jozefom Viskupičom | |||
9:30-10:00 | Taliansky podnikateľ na Slovensku, Fabio Bortollini, priblíži tému enogastronómie a jej dôležitosti | |||
10:00-10:50 | Autor prvej vegánskej zero- waste reštaurácie na svete, Vojtech Végh vám ukáže ako na zero- waste v profesionálnej kuchyni. Vyspovedá ho Ján Chovanec, šéfredaktor VisitChef | |||
10:50-11:00 | Coffee break | |||
11:10- 12:00 | Ako na dotácie v praxi? | |||
12:00-12:45 | Obed | |||
12:50-13:40 | Študenti ako nosný artikel. V diskusii vyspovedáme riaditeľa Šimák Zámok Pezinok, riaditeľa Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera a majiteľku boutiquového konceptu Collette a súťaže pre študentov budúcich šéfkuchárov, Next Chef | |||
29.9.2023 | ||||
9:00:00-9:15 | Príhovor moderátora a organizátorky | |||
9:20-10:00 | Tajomstvo najlepších. Aká bola cesta za úspechom oceňovaných šéfkuchárov Daniela Tilingera, Lukáša Heska a Martina Nováka? diskusia s Janom Visit Chef | |||
10:00-10:30 | Ako si vybrať víno do prevádzky? Poradí vám Miroslav Balla zo Selaví. | |||
10:30- 10:45 | Coffee Break od Hotelovej Akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch | |||
10:45 – 11:30 | Ako motivovať kľúčových zamestnancov v gastronómií? Prezradí vám lektorka Lucia Mešková. | |||
11:30 – 12:10 | Ako na dobrý web prevádzky? Poradia Imrich Kováľ a Katka Ďurčová | |||
12:10 – 13:00 | Obed – live cooking v podaní hotela Thermia Palace | |||
13:00 – 13:45 | Autentický leader so top 13 CEO ČR, Simonou Myslkovjanovou | |||
13:45 – 14:30 | Ako pracovať s bonitnou klientelou? Diskusia s Tatianou Nevolnou z KOCR Piešťany s manažmentom z hotela Thermia Palace *****, Hotela Lomnica ***** a Double Tree by Hilton Bratislava **** | |||
14:30 – 14:50 | Coffe Break v podobe francúzskeho snenia od Rebarbory z Trnavy | |||
14:50 – 15:40 | Ako vytvoriť podnik, ktorý prežije – a možno aj nie? Miška Králiková vyspovedá Viktora Meszárosa z Kafé Štefánik, Mareka Beníkovského z Aurelica na Liptove a Viliama Pavlovského z Chlieb a Láska. | |||
15:45-16:30 | Exkluzívny hosť z Londýna Rastislav “Rasty” Kasár a jeho kávová cesta za úspechom | |||
16:30 | Tombola |
29.9. 2023 workshopy pre Gastrolove generácia ZET:
10:45 -11:30 Milan Markovič Effectix : Zvýraznite svoju firmu na Googli vďaka Google Place
13:00 – 13:45 Ako na dokonalé PR vášho podniku, alebo ako zaať média so Simonou Budinskou z Kavickari.sk
30.9.2023
Rastislav "Rasty" Kasár Masterclass v Hoteli Thermia Palace odprezentuje svoj príbeh od 14:00 - 15:00 a za barom bude miešať svoje unikátne drinky od 18:00 - 21:00.
Bprom s.r.o.
Bprom s.r.o.
Agátová 18
90027 Bernolákovo
IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH: