Gastrolove - podujatie na tickpo-sk
Uložiť

(ne)konferencia Gastrolove 2024

by Bprom s.r.o. Základné info: Staničná 51
Piešťany
27. september, 2024 | pi | 09:00 Pridaj do kalendára
35.00 € bez DPH 35.00 € s DPH KÚPIŤ LÍSTOK

Popis

Kolotoč silných prednášok, pútaví spíkri, silné témy.

Skvelé jedlo, káva, drinky a networking.

Študenti, hoteliéri, cukrári, pražiari, someliéri, riaditelia, majitelia prevádzok. My všetci z HoReCa.


Príďte na deň plný skvelej kávy, jedla, degustácii cukrárov, cateringu od spoločnosti KEMA, päťhviezdičkového hotela Thermia Palace a sladkej bodky plnej francúzskych exkluzívnych dezertov od Rebarbory. Nebude chýbať ani obľúbená tombola, plná skvelých cien od partnerov.

Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste. Odporúčame preto i svoje vlastné fľašky na vodu, či keepcupy.


Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.


Program Hlavný Stage:

9:00: Zahájenie podujatia

9:20 : Cesta za úspechom je plná kameňov. Ale dá sa po nej kráčať. Diskusia s oceňovanými slovenskými šéfkuchármi, Marekom Minaričom, Petrom Duranským, Pavlom Sekerkom. Diskusiu vedie Ján Chovanec, šéfredaktor Visit Chef.

10:00: Lokálne vína a unikátnosť terroir. Máme na to, aby sme boli medzi najlepšími. Ako na to, prezradí Luboš Bogár z vinárstva ViaJur.

10:30: Coffee Break hotela Thermia Palace v kooperácii s obsluhou študentov z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera.

11:00: Keď chceme Michelina, obsluha musí byť dokonalá. Ako to dosiahnuť aby bola aj spokojná? Diskusia s najlepším slovenským šéfkuchárom a spolumajiteľom reštaurácie ECK, Danielom Tilingerom, úspešnou gastro&hospitality trénerkou a oceňovanou TOP managerkou Simonou Myslikovjanovou z Čiech a Slavomirou Raškovič, majiteľkou a oceňovanou someliérkou z reštaurácie Gašperov Mlyn.

11:50: Unikátne projekty pre unikátne deti. Ako sa prevádzky snažia pomôcť školám. Prezentácia projektov od riaditeľov Hotela Hilton, projektu Next Chef od Collette a degustačnej večere Chateau Gbeľany.

12:30: OBED so spoločnosťou KEMA

13:15: Instagram vs Linkedin. Prečo potrebujeme k nášmu biznisu obe sociálne siete a ako nám vedia pomôcť?

14:00: Keď príroda hrá proti nám je načase sa venovať slovíčku "gastroturistika". Diskusia s päťhviezdičkovým Hotelom Thermia, päťhviezdičkovým Hotelom Lomnica a unikátnym boutique konceptom Doma u nás.

14:45: Coffee Break a luxusné francúzske dezerty od Rebarbory z Trnavy a slaný záhryz od Tržnice Nivy

15:00: Hostia a príbehy Andrey Poláčkovej. Zo Švajčiarska na Slovensko - Vytvoriť úspešný fine dining koncept sa dá aj na "konci sveta".

15:30 Rusty a Zuzana Červeň. Zo Singapuru na Slovensku prídu odprezentovať program (nielen) pre michelin reštaurácie "The art of fine drinking"

16:00: Exkluzívny hosť (ne)konferencia Gastrolove. Lucia Sandrin Breznayová, alias Madam Etiketa z Paríža, porozpráva o najväčších faux pas slovenských gastroprevádzok s návodom, ako sa im vyhnúť.

 

Vedecký Brloh - na rezervácie, maximálna kapacita je 20 osôb. 

9:30 - 10:00 Revenue manažment s Katarínou Lukáčovou

10:00 - 10:40 Suroviny ešte nikdy neboli dôležitejšie. Povie vám biológ a influencer Peter Wetzler alias "Lokálžrawetz"

10:40 - 11:30 Prečo sa oplatí makať? Diskusia s riaditeľom Hotelovej Akadémie Ľubošom Blaškovičom, riaditeľom Šimák Zámok Pezinok, Lukášom Špilákom a s commis šéfkuchárov na Bocuse D'Or, Márkom Janákom.

13:15 - 13:40 Šťava do HoReCa s Ivetkou Hrabovskou z Gentlejam





Tagy

Miesto konania eventu

Staničná 51
Piešťany

Pozrieť na mape

Kontakt na organizátora

Bprom s.r.o.

0903923067 simona@kavickari.sk

Fakturačné údaje

Bprom s.r.o.

Agátová 18,
90027 Bernolákovo
Slovenská republika

IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH:

Popis

Popis

Kolotoč silných prednášok, pútaví spíkri, silné témy.

Skvelé jedlo, káva, drinky a networking.

Študenti, hoteliéri, cukrári, pražiari, someliéri, riaditelia, majitelia prevádzok. My všetci z HoReCa.


Príďte na deň plný skvelej kávy, jedla, degustácii cukrárov, cateringu od spoločnosti KEMA, päťhviezdičkového hotela Thermia Palace a sladkej bodky plnej francúzskych exkluzívnych dezertov od Rebarbory. Nebude chýbať ani obľúbená tombola, plná skvelých cien od partnerov.

Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste. Odporúčame preto i svoje vlastné fľašky na vodu, či keepcupy.


Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.


Program Hlavný Stage:

9:00: Zahájenie podujatia

9:20 : Cesta za úspechom je plná kameňov. Ale dá sa po nej kráčať. Diskusia s oceňovanými slovenskými šéfkuchármi, Marekom Minaričom, Petrom Duranským, Pavlom Sekerkom. Diskusiu vedie Ján Chovanec, šéfredaktor Visit Chef.

10:00: Lokálne vína a unikátnosť terroir. Máme na to, aby sme boli medzi najlepšími. Ako na to, prezradí Luboš Bogár z vinárstva ViaJur.

10:30: Coffee Break hotela Thermia Palace v kooperácii s obsluhou študentov z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera.

11:00: Keď chceme Michelina, obsluha musí byť dokonalá. Ako to dosiahnuť aby bola aj spokojná? Diskusia s najlepším slovenským šéfkuchárom a spolumajiteľom reštaurácie ECK, Danielom Tilingerom, úspešnou gastro&hospitality trénerkou a oceňovanou TOP managerkou Simonou Myslikovjanovou z Čiech a Slavomirou Raškovič, majiteľkou a oceňovanou someliérkou z reštaurácie Gašperov Mlyn.

11:50: Unikátne projekty pre unikátne deti. Ako sa prevádzky snažia pomôcť školám. Prezentácia projektov od riaditeľov Hotela Hilton, projektu Next Chef od Collette a degustačnej večere Chateau Gbeľany.

12:30: OBED so spoločnosťou KEMA

13:15: Instagram vs Linkedin. Prečo potrebujeme k nášmu biznisu obe sociálne siete a ako nám vedia pomôcť?

14:00: Keď príroda hrá proti nám je načase sa venovať slovíčku "gastroturistika". Diskusia s päťhviezdičkovým Hotelom Thermia, päťhviezdičkovým Hotelom Lomnica a unikátnym boutique konceptom Doma u nás.

14:45: Coffee Break a luxusné francúzske dezerty od Rebarbory z Trnavy a slaný záhryz od Tržnice Nivy

15:00: Hostia a príbehy Andrey Poláčkovej. Zo Švajčiarska na Slovensko - Vytvoriť úspešný fine dining koncept sa dá aj na "konci sveta".

15:30 Rusty a Zuzana Červeň. Zo Singapuru na Slovensku prídu odprezentovať program (nielen) pre michelin reštaurácie "The art of fine drinking"

16:00: Exkluzívny hosť (ne)konferencia Gastrolove. Lucia Sandrin Breznayová, alias Madam Etiketa z Paríža, porozpráva o najväčších faux pas slovenských gastroprevádzok s návodom, ako sa im vyhnúť.

 

Vedecký Brloh - na rezervácie, maximálna kapacita je 20 osôb. 

9:30 - 10:00 Revenue manažment s Katarínou Lukáčovou

10:00 - 10:40 Suroviny ešte nikdy neboli dôležitejšie. Povie vám biológ a influencer Peter Wetzler alias "Lokálžrawetz"

10:40 - 11:30 Prečo sa oplatí makať? Diskusia s riaditeľom Hotelovej Akadémie Ľubošom Blaškovičom, riaditeľom Šimák Zámok Pezinok, Lukášom Špilákom a s commis šéfkuchárov na Bocuse D'Or, Márkom Janákom.

13:15 - 13:40 Šťava do HoReCa s Ivetkou Hrabovskou z Gentlejam





Tagy

Miesto

Miesto

Staničná 51
Piešťany

Pozrieť na mape
Kontakt

Kontakt na organizátora

Bprom s.r.o.

0903923067 simona@kavickari.sk

Fakturačné údaje

Bprom s.r.o.

Bprom s.r.o.
Agátová 18
90027 Bernolákovo

IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH: