(ne)konferencia Gastrolove 2024
Základné info: Staničná 51Piešťany 27. september, 2024 | pi | 09:00 Pridaj do kalendára
Kolotoč silných prednášok, pútaví spíkri, silné témy.
Skvelé jedlo, káva, drinky a networking.
Študenti, hoteliéri, cukrári, pražiari, someliéri, riaditelia, majitelia prevádzok. My všetci z HoReCa.
Príďte na deň plný skvelej kávy, jedla, degustácii cukrárov, cateringu od spoločnosti KEMA, päťhviezdičkového hotela Thermia Palace a sladkej bodky plnej francúzskych exkluzívnych dezertov od Rebarbory. Nebude chýbať
ani obľúbená tombola, plná skvelých cien od partnerov.
Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste. Odporúčame preto i svoje vlastné fľašky na
vodu, či keepcupy.
Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.
Program Hlavný Stage:
9:00: Zahájenie podujatia
9:20 : Cesta za úspechom je plná kameňov. Ale dá sa po nej kráčať. Diskusia s oceňovanými slovenskými šéfkuchármi, Marekom Minaričom, Petrom Duranským, Pavlom Sekerkom. Diskusiu vedie Ján Chovanec, šéfredaktor Visit Chef.
10:00: Lokálne vína a unikátnosť terroir. Máme na to, aby sme boli medzi najlepšími. Ako na to, prezradí Luboš Bogár z vinárstva ViaJur.
10:30: Coffee Break hotela Thermia Palace v kooperácii s obsluhou študentov z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera.
11:00: Keď chceme Michelina, obsluha musí byť dokonalá. Ako to dosiahnuť aby bola aj spokojná? Diskusia s najlepším slovenským šéfkuchárom a spolumajiteľom reštaurácie ECK, Danielom Tilingerom, úspešnou gastro&hospitality trénerkou a oceňovanou TOP managerkou Simonou Myslikovjanovou z Čiech a Slavomirou Raškovič, majiteľkou a oceňovanou someliérkou z reštaurácie Gašperov Mlyn.
11:50: Unikátne projekty pre unikátne deti. Ako sa prevádzky snažia pomôcť školám. Prezentácia projektov od riaditeľov Hotela Hilton, projektu Next Chef od Collette a degustačnej večere Chateau Gbeľany.
12:30: OBED so spoločnosťou KEMA
13:15: Instagram vs Linkedin. Prečo potrebujeme k nášmu biznisu obe sociálne siete a ako nám vedia pomôcť?
14:00: Keď príroda hrá proti nám je načase sa venovať slovíčku "gastroturistika". Diskusia s päťhviezdičkovým Hotelom Thermia, päťhviezdičkovým Hotelom Lomnica a unikátnym boutique konceptom Doma u nás.
14:45: Coffee Break a luxusné francúzske dezerty od Rebarbory z Trnavy a slaný záhryz od Tržnice Nivy
15:00: Hostia a príbehy Andrey Poláčkovej. Zo Švajčiarska na Slovensko - Vytvoriť úspešný fine dining koncept sa dá aj na "konci sveta".
15:30 Rusty a Zuzana Červeň. Zo Singapuru na Slovensku prídu odprezentovať program (nielen) pre michelin reštaurácie "The art of fine drinking"
16:00: Exkluzívny hosť (ne)konferencia Gastrolove. Lucia Sandrin Breznayová, alias Madam Etiketa z Paríža, porozpráva o najväčších faux pas slovenských gastroprevádzok s návodom, ako sa im vyhnúť.
Vedecký Brloh - na rezervácie, maximálna kapacita je 20 osôb.
9:30 - 10:00 Revenue manažment s Katarínou Lukáčovou
10:00 - 10:40 Suroviny ešte nikdy neboli dôležitejšie. Povie vám biológ a influencer Peter Wetzler alias "Lokálžrawetz"
10:40 - 11:30 Prečo sa oplatí makať? Diskusia s riaditeľom Hotelovej Akadémie Ľubošom Blaškovičom, riaditeľom Šimák Zámok Pezinok, Lukášom Špilákom a s commis šéfkuchárov na Bocuse D'Or, Márkom Janákom.
13:15 - 13:40 Šťava do HoReCa s Ivetkou Hrabovskou z Gentlejam
Bprom s.r.o.
Agátová 18,
90027 Bernolákovo
Slovenská republika
IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH:
Kolotoč silných prednášok, pútaví spíkri, silné témy.
Skvelé jedlo, káva, drinky a networking.
Študenti, hoteliéri, cukrári, pražiari, someliéri, riaditelia, majitelia prevádzok. My všetci z HoReCa.
Príďte na deň plný skvelej kávy, jedla, degustácii cukrárov, cateringu od spoločnosti KEMA, päťhviezdičkového hotela Thermia Palace a sladkej bodky plnej francúzskych exkluzívnych dezertov od Rebarbory. Nebude chýbať
ani obľúbená tombola, plná skvelých cien od partnerov.
Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste. Odporúčame preto i svoje vlastné fľašky na
vodu, či keepcupy.
Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.
Program Hlavný Stage:
9:00: Zahájenie podujatia
9:20 : Cesta za úspechom je plná kameňov. Ale dá sa po nej kráčať. Diskusia s oceňovanými slovenskými šéfkuchármi, Marekom Minaričom, Petrom Duranským, Pavlom Sekerkom. Diskusiu vedie Ján Chovanec, šéfredaktor Visit Chef.
10:00: Lokálne vína a unikátnosť terroir. Máme na to, aby sme boli medzi najlepšími. Ako na to, prezradí Luboš Bogár z vinárstva ViaJur.
10:30: Coffee Break hotela Thermia Palace v kooperácii s obsluhou študentov z Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera.
11:00: Keď chceme Michelina, obsluha musí byť dokonalá. Ako to dosiahnuť aby bola aj spokojná? Diskusia s najlepším slovenským šéfkuchárom a spolumajiteľom reštaurácie ECK, Danielom Tilingerom, úspešnou gastro&hospitality trénerkou a oceňovanou TOP managerkou Simonou Myslikovjanovou z Čiech a Slavomirou Raškovič, majiteľkou a oceňovanou someliérkou z reštaurácie Gašperov Mlyn.
11:50: Unikátne projekty pre unikátne deti. Ako sa prevádzky snažia pomôcť školám. Prezentácia projektov od riaditeľov Hotela Hilton, projektu Next Chef od Collette a degustačnej večere Chateau Gbeľany.
12:30: OBED so spoločnosťou KEMA
13:15: Instagram vs Linkedin. Prečo potrebujeme k nášmu biznisu obe sociálne siete a ako nám vedia pomôcť?
14:00: Keď príroda hrá proti nám je načase sa venovať slovíčku "gastroturistika". Diskusia s päťhviezdičkovým Hotelom Thermia, päťhviezdičkovým Hotelom Lomnica a unikátnym boutique konceptom Doma u nás.
14:45: Coffee Break a luxusné francúzske dezerty od Rebarbory z Trnavy a slaný záhryz od Tržnice Nivy
15:00: Hostia a príbehy Andrey Poláčkovej. Zo Švajčiarska na Slovensko - Vytvoriť úspešný fine dining koncept sa dá aj na "konci sveta".
15:30 Rusty a Zuzana Červeň. Zo Singapuru na Slovensku prídu odprezentovať program (nielen) pre michelin reštaurácie "The art of fine drinking"
16:00: Exkluzívny hosť (ne)konferencia Gastrolove. Lucia Sandrin Breznayová, alias Madam Etiketa z Paríža, porozpráva o najväčších faux pas slovenských gastroprevádzok s návodom, ako sa im vyhnúť.
Vedecký Brloh - na rezervácie, maximálna kapacita je 20 osôb.
9:30 - 10:00 Revenue manažment s Katarínou Lukáčovou
10:00 - 10:40 Suroviny ešte nikdy neboli dôležitejšie. Povie vám biológ a influencer Peter Wetzler alias "Lokálžrawetz"
10:40 - 11:30 Prečo sa oplatí makať? Diskusia s riaditeľom Hotelovej Akadémie Ľubošom Blaškovičom, riaditeľom Šimák Zámok Pezinok, Lukášom Špilákom a s commis šéfkuchárov na Bocuse D'Or, Márkom Janákom.
13:15 - 13:40 Šťava do HoReCa s Ivetkou Hrabovskou z Gentlejam
Bprom s.r.o.
Bprom s.r.o.
Agátová 18
90027 Bernolákovo
IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH: