Gastrolove 2025 Piešťany - podujatie na tickpo-sk
Uložiť

(ne)konferencia Gastrolove 2025

by Gastrolove s.r.o. Základné info: Staničná 2334/51
Piešťany
26. september, 2025 | pi | 09:00 Pridaj do kalendára
38.00 € KÚPIŤ LÍSTOK

Popis

Priatelia,

v spolupraci s Krajskou Organizáciou Cestovného Ruchu Trnavský Kraj pre vás poctivo pripravujeme už piaty ročník obľúbenej (ne)konferencie Gastrolove. Skvelí hostia, silné témy, pútavý spíkri a príbehy.

Bezplatný kávový catering, nápoje a drinky, coffee breaky a obed v cene podujatia.

Silný networking, samostatná workshopová časť a exteriér, ktorý láka k oddychu.


Program máme hotový! Na koho sa môžete tešiť?

Vďaka spolupráci s Trnavským Krajom Zážitkov vám tento rok prinášame znovu našlapaný program:

9:15- 10:15 Slovenskí, ale aj svetoví. Diskusia s oceňovanými šéfkuchármiPatrik Pokrývka, Marek Minarič, Jozef Breza a Jaroslav Žídek. Silné mená, rôzne skúsenosti z domova i zo zahraničia. Čo im dáva silu v práci a čo na nej najviac milujú? A boli aj nejaké momenty, kedy si jednoducho povedali, že nevedia ísť ďalej?

10:15-10:45  Stellenbosch, kraj plný slnka a vína z Juhoafrickej republiky. Alebo keď sa kraj rozhodne byť vínnou destináciou, urobí presne tieto kroky.  (zahraničný hosť, prezentácia bude v angličtine)

10:45  Coffee Break

11:00 – 11:30 Daniel Tilinger a Peter Lunter, reštaurácia ECK – Na ceste k hviezdam. Najoceňovanejšia reštaurácia na Slovensku, najuspešnejšia reštaurácia v rámci Česko – Slovenska podľa Gaullt and Millau o pohostinnosti a spolupráci šéfkuchára so someliérom. 

11:30 – 12:15 Nespoliehame sa len na dary zeme. Sneh, hory či liečivá voda už hosťom nestačia. Diskusia s hosťami z top slovenských hotelov – zástupcom Hotela Lomnica a Evou Wollekovou riaditeľkou sales a marketing spoločnosti Esplanade. Diskusiu vedie Tatiana Nevolná, riaditeľka REZORT PIEŠŤANY.

12:15 -13:00 OBED so spoločnosťou KEMA x SOLA

13:00 – 13:30  Prečo nie šunke a lososovi a prečo áno lokálnosti?Potraviny tak, ako ich nepoznáte. Po tejto prednáške s biológom a gastronadšencom Petrom Wetzlerom, ktorý vystupuje aj pod pseudonymom LOKALZRAWETZ, sa budete na tvorbu svojho menu pozerať úplne inak. 

13:30 – 14:00 Dva týždne zavretí pred svetom. O tom, ako kaštieľ Chateau Gbeľany dva týždne ukrýval hollywoodsky štáb s Jessicou Biel a Johnom Cenom a nikto nič netušil. Potreby a požiadavky najvyššieho štandardu, zvládnutie komunikácie a inšpirácia pre ostatné hotely.

14:00 – 14:50 Hospitality ako trend a nutnosť. Barman a autor odborných publikácii Stanislav Harciník z Mirror baru, Slavomíra Raškovič someliérka a majiteľka Gašperovho Mlynu a riaditeľ HA Ľudovíta Wintera, Ladislav Blaškovič v diskusii so Simonou Budinskou, founder Kávičkári.sk

15:00 pozvanie na coffee break od prémiovej pattiserie v srdci Trnavy, Rebarbora

15:15 – 15:45 Gault&Millau. Na čo sa pozerá medzinárodný sprievodca pri hodnotení? Čo boli najväčšie chyby a čo robíme dobre? Odpovie šéfinšpektor Gault&Millau pre Slovenskú republiku, Michal Ondriš, alias Čiližrút.

 15:50 – 16:30 Talkshow spolužiaci s moderátorom Michalom Hercegom. Zakladatelia spoločnosti LYRA, Guden Guden i Crémi Gelato boli spolužiakmi. Náhoda, alebo silný podnikateľský plán stvorený na internáte? Aj to zistíte v živej debate s Karolom Stýblom, Petrom Drábom a Dominikom Čírom 

VEDECKÝ LAB (nutnosť rezervácie max kapacita 30 vstupov)

Spomaľte a spoznajte skutočné hviezdy. I tie z vášho okolia.Šéfkuchár Pavol Sekerka s manželkou Luckou o objavovaní farmárov, lokálnych výrobcov i producentov, a tak dôležitom spájaní sa.

Príbeh Anna Villa. Ako hľadať príbehy v stavbách, ktoré prinesú hostí? Mária Michalčíková, Interpretačný školiteľ 

Umelá inteligencia a jej budúcnosť. Tipy na tri aplikácie, ktoré vám zmenia váš pohľad na biznis. Imrich Kováľ, Merineo

Prečo je hosť s potravinovým obmedzením príležitosť a nie problém? Čoraz viac hostí očakáva, že budete pripravení aj na ich špecifické potreby. Pozrite sa na intolerancie z nového uhla, prestaňte sa ich báť a premeňte ich na konkurenčnú výhodu.  Iveta Novotná (ivet.sk), školiteľka/konzultantka pre HoReCa segment v oblasti potravinových obmedzení.

Vstupenky tu: https://tickpo.zoznam.sk/sk/listky/nekonferencia-gastrolove-2025-43675/


(vstupenka slúži aj ako daňový doklad. V prípade záujmu o faktúru, prosíme o kontaktovanie pred kúpou vstupeniek : simona@kavickari.sk )

Tagy

Miesto konania eventu

Staničná 2334/51
Piešťany

Pozrieť na mape

Kontakt na organizátora

Gastrolove s.r.o.

0903923067 simona@kavickari.sk

Fakturačné údaje

Gastrolove s.r.o.

Agátová 18,
90027 Bernolákovo
Slovenská republika

IČO: 56751435
DIČ: 2122417055
IČ DPH:

Popis

Popis

Priatelia,

v spolupraci s Krajskou Organizáciou Cestovného Ruchu Trnavský Kraj pre vás poctivo pripravujeme už piaty ročník obľúbenej (ne)konferencie Gastrolove. Skvelí hostia, silné témy, pútavý spíkri a príbehy.

Bezplatný kávový catering, nápoje a drinky, coffee breaky a obed v cene podujatia.

Silný networking, samostatná workshopová časť a exteriér, ktorý láka k oddychu.


Program máme hotový! Na koho sa môžete tešiť?

Vďaka spolupráci s Trnavským Krajom Zážitkov vám tento rok prinášame znovu našlapaný program:

9:15- 10:15 Slovenskí, ale aj svetoví. Diskusia s oceňovanými šéfkuchármiPatrik Pokrývka, Marek Minarič, Jozef Breza a Jaroslav Žídek. Silné mená, rôzne skúsenosti z domova i zo zahraničia. Čo im dáva silu v práci a čo na nej najviac milujú? A boli aj nejaké momenty, kedy si jednoducho povedali, že nevedia ísť ďalej?

10:15-10:45  Stellenbosch, kraj plný slnka a vína z Juhoafrickej republiky. Alebo keď sa kraj rozhodne byť vínnou destináciou, urobí presne tieto kroky.  (zahraničný hosť, prezentácia bude v angličtine)

10:45  Coffee Break

11:00 – 11:30 Daniel Tilinger a Peter Lunter, reštaurácia ECK – Na ceste k hviezdam. Najoceňovanejšia reštaurácia na Slovensku, najuspešnejšia reštaurácia v rámci Česko – Slovenska podľa Gaullt and Millau o pohostinnosti a spolupráci šéfkuchára so someliérom. 

11:30 – 12:15 Nespoliehame sa len na dary zeme. Sneh, hory či liečivá voda už hosťom nestačia. Diskusia s hosťami z top slovenských hotelov – zástupcom Hotela Lomnica a Evou Wollekovou riaditeľkou sales a marketing spoločnosti Esplanade. Diskusiu vedie Tatiana Nevolná, riaditeľka REZORT PIEŠŤANY.

12:15 -13:00 OBED so spoločnosťou KEMA x SOLA

13:00 – 13:30  Prečo nie šunke a lososovi a prečo áno lokálnosti?Potraviny tak, ako ich nepoznáte. Po tejto prednáške s biológom a gastronadšencom Petrom Wetzlerom, ktorý vystupuje aj pod pseudonymom LOKALZRAWETZ, sa budete na tvorbu svojho menu pozerať úplne inak. 

13:30 – 14:00 Dva týždne zavretí pred svetom. O tom, ako kaštieľ Chateau Gbeľany dva týždne ukrýval hollywoodsky štáb s Jessicou Biel a Johnom Cenom a nikto nič netušil. Potreby a požiadavky najvyššieho štandardu, zvládnutie komunikácie a inšpirácia pre ostatné hotely.

14:00 – 14:50 Hospitality ako trend a nutnosť. Barman a autor odborných publikácii Stanislav Harciník z Mirror baru, Slavomíra Raškovič someliérka a majiteľka Gašperovho Mlynu a riaditeľ HA Ľudovíta Wintera, Ladislav Blaškovič v diskusii so Simonou Budinskou, founder Kávičkári.sk

15:00 pozvanie na coffee break od prémiovej pattiserie v srdci Trnavy, Rebarbora

15:15 – 15:45 Gault&Millau. Na čo sa pozerá medzinárodný sprievodca pri hodnotení? Čo boli najväčšie chyby a čo robíme dobre? Odpovie šéfinšpektor Gault&Millau pre Slovenskú republiku, Michal Ondriš, alias Čiližrút.

 15:50 – 16:30 Talkshow spolužiaci s moderátorom Michalom Hercegom. Zakladatelia spoločnosti LYRA, Guden Guden i Crémi Gelato boli spolužiakmi. Náhoda, alebo silný podnikateľský plán stvorený na internáte? Aj to zistíte v živej debate s Karolom Stýblom, Petrom Drábom a Dominikom Čírom 

VEDECKÝ LAB (nutnosť rezervácie max kapacita 30 vstupov)

Spomaľte a spoznajte skutočné hviezdy. I tie z vášho okolia.Šéfkuchár Pavol Sekerka s manželkou Luckou o objavovaní farmárov, lokálnych výrobcov i producentov, a tak dôležitom spájaní sa.

Príbeh Anna Villa. Ako hľadať príbehy v stavbách, ktoré prinesú hostí? Mária Michalčíková, Interpretačný školiteľ 

Umelá inteligencia a jej budúcnosť. Tipy na tri aplikácie, ktoré vám zmenia váš pohľad na biznis. Imrich Kováľ, Merineo

Prečo je hosť s potravinovým obmedzením príležitosť a nie problém? Čoraz viac hostí očakáva, že budete pripravení aj na ich špecifické potreby. Pozrite sa na intolerancie z nového uhla, prestaňte sa ich báť a premeňte ich na konkurenčnú výhodu.  Iveta Novotná (ivet.sk), školiteľka/konzultantka pre HoReCa segment v oblasti potravinových obmedzení.

Vstupenky tu: https://tickpo.zoznam.sk/sk/listky/nekonferencia-gastrolove-2025-43675/


(vstupenka slúži aj ako daňový doklad. V prípade záujmu o faktúru, prosíme o kontaktovanie pred kúpou vstupeniek : simona@kavickari.sk )

Tagy

Miesto

Miesto

Staničná 2334/51
Piešťany

Pozrieť na mape
Kontakt

Kontakt na organizátora

Gastrolove s.r.o.

0903923067 simona@kavickari.sk

Fakturačné údaje

Gastrolove s.r.o.

Gastrolove s.r.o.
Agátová 18
90027 Bernolákovo

IČO: 56751435
DIČ: 2122417055
IČ DPH: