Gastrolove nekonferencia - podujatie na tickpo-sk
Uložiť

(ne)konferencia Gastrolove

by Bprom s.r.o. Základné info: Staničná 2334/51
Piešťany
23. september, 2022 | pi | 09:00 Pridaj do kalendára
30.00 € bez DPH 30.00 € s DPH KÚPIŤ LÍSTOK

Popis


Po dvoch ťažkých korona rokoch sa nesmierne tešíme, že môžeme spoločne pre vás pripravovať podujatie (ne)konferencia Gastrolove, ktoré bude 23.9. 2022 v Elektrárňa Piešťany.


Tento rok sme si pre vás pripravili zaručený mix kvalitných spíkrov, skvelého jedla, koláčov, live cookingu, úžasnej kávy a nebudú chýbať ani spirity.  To všetko za nekonkurenčnú cenu 30 € - polovicu zo sumy dokonca venujeme na OZ O nás, teda urobíte aj dobrý skutok.


Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste - riad je plne kompostovateľný a voda sa bude čapovať do fľašiek. Odporúčame i svoje vlastné keepcupy.


Aký program sme si pre vás zatiaľ pripravili?


 


  • Peter Duranský, prvý Slovák, ktorý získal hviezdu Michelin, víťaz slovenského kola najprestížnejšej súťaže šéfkuchárov Bocuse d´OR a úspešný semifinalista Bocuse d´OR, povie o svojej náročnej ceste za úspechom
  • Simona Myslikovjanová - odborníčka na etiketu, úspešná finalistka súťaže Manažer roku v ČR a špecialistka na Interim&Talent Management z Čiech vám prezradí niečo o komunikácii a tímovej spolupráci - alebo ako podporiť growth Mindset
  • Michaela Králiková - Google certifikovaný tréner a finalistka súťaže Masterchef vo svojej panelovej diskusii "Stvorila som sen a čo ďalej?" privíta autorky troch úspešných gastronomických konceptov
  • Lucia Mešková - expertka na komunikáciu s personálom vás navedie na to, aby vám ľudia prichádzali a nie naopak
  • Peter Szabó - pražiar a zakladateľ úspešnej značky Coffeein ukáže cestu kávy z farmy do vašej šálky
  • Milan Markovič - COO Effectix a Google certifikovaný tréner zas prezradí, čo by ste mali urobiť pre Google a google zas môže urobiť pre váš podnik
  • Igor Kromka z Monk Nutritions prezradí, ako zo stavebnej firmy vybudovať úspešnú potravinársku s oceneniami Greate Taste
  • Luboš Rácz z top konceptu Záhir prezradí ako viesť mladých, ale aj tých starších k práci a ako vychováva svetu skvelých barmanov
  • Lukáš Špilák riaditeľ Šimák Zámok Pezinok porozpráva o duálnom vzdelávaní a práci s mladými študentami
  • Dominika Onofrejová z Domčine Laskonky prezradí, prečo je dôležité dodržiavať v podnikaní pravidlá


a mnohí ďalší.


Na čo sa ešte môžete tešiť keď si zakúpite lístok?


 


Súčasťou sú aj bezplatné degustácie, pitný režim a plnohodnotný catering i obed.


  • naši pražiari vás prevedú svojim kávovým svetom a spoznáte nové chute
  • počas celého dňa budete piť štýlovo zo svojej sklenennej fľaše od Aqua Angels, ktorú si kedykoľvek dočapujete
  • milujete sladké? o koláčiky núdza nebude. Postarajú sa o ne profesionálky z okolia
  • profesionáli na kuchyne, AZ Gastro vám pripravia zážitkové varenie a vy sa skvelo najete
  • zrelaxujete sa v záhrade Elektrárne 
  • spoznáte množstvo skvelých ľudí z HoReCa v neformálnom prostredí
  • a nazbierate množstvo cenných kontaktov
  • a nakoniec sa stretnete aj s nami, redakciou portálu www.kavickari.sk

Príďte vlakom, autobusom, odvezte sa s kolegami. Piešťany sú eko friendly a Elektrárňa Piešťany je hneď vedľa stanice.


 


Tešíme sa na vás!


Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.

Tagy

Miesto konania eventu

Staničná 2334/51
Piešťany

Kontakt na organizátora

Bprom s.r.o.

0903923067 simona@kavickari.sk

Fakturačné údaje

Bprom s.r.o.

Agátová 18,
90027 Bernolákovo
Slovenská republika

IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH:

Viac eventov od organizátora

Popis

Popis


Po dvoch ťažkých korona rokoch sa nesmierne tešíme, že môžeme spoločne pre vás pripravovať podujatie (ne)konferencia Gastrolove, ktoré bude 23.9. 2022 v Elektrárňa Piešťany.


Tento rok sme si pre vás pripravili zaručený mix kvalitných spíkrov, skvelého jedla, koláčov, live cookingu, úžasnej kávy a nebudú chýbať ani spirity.  To všetko za nekonkurenčnú cenu 30 € - polovicu zo sumy dokonca venujeme na OZ O nás, teda urobíte aj dobrý skutok.


Celé podujatie bude ovplyvnené myšlienkou zero waste - riad je plne kompostovateľný a voda sa bude čapovať do fľašiek. Odporúčame i svoje vlastné keepcupy.


Aký program sme si pre vás zatiaľ pripravili?


 


  • Peter Duranský, prvý Slovák, ktorý získal hviezdu Michelin, víťaz slovenského kola najprestížnejšej súťaže šéfkuchárov Bocuse d´OR a úspešný semifinalista Bocuse d´OR, povie o svojej náročnej ceste za úspechom
  • Simona Myslikovjanová - odborníčka na etiketu, úspešná finalistka súťaže Manažer roku v ČR a špecialistka na Interim&Talent Management z Čiech vám prezradí niečo o komunikácii a tímovej spolupráci - alebo ako podporiť growth Mindset
  • Michaela Králiková - Google certifikovaný tréner a finalistka súťaže Masterchef vo svojej panelovej diskusii "Stvorila som sen a čo ďalej?" privíta autorky troch úspešných gastronomických konceptov
  • Lucia Mešková - expertka na komunikáciu s personálom vás navedie na to, aby vám ľudia prichádzali a nie naopak
  • Peter Szabó - pražiar a zakladateľ úspešnej značky Coffeein ukáže cestu kávy z farmy do vašej šálky
  • Milan Markovič - COO Effectix a Google certifikovaný tréner zas prezradí, čo by ste mali urobiť pre Google a google zas môže urobiť pre váš podnik
  • Igor Kromka z Monk Nutritions prezradí, ako zo stavebnej firmy vybudovať úspešnú potravinársku s oceneniami Greate Taste
  • Luboš Rácz z top konceptu Záhir prezradí ako viesť mladých, ale aj tých starších k práci a ako vychováva svetu skvelých barmanov
  • Lukáš Špilák riaditeľ Šimák Zámok Pezinok porozpráva o duálnom vzdelávaní a práci s mladými študentami
  • Dominika Onofrejová z Domčine Laskonky prezradí, prečo je dôležité dodržiavať v podnikaní pravidlá


a mnohí ďalší.


Na čo sa ešte môžete tešiť keď si zakúpite lístok?


 


Súčasťou sú aj bezplatné degustácie, pitný režim a plnohodnotný catering i obed.


  • naši pražiari vás prevedú svojim kávovým svetom a spoznáte nové chute
  • počas celého dňa budete piť štýlovo zo svojej sklenennej fľaše od Aqua Angels, ktorú si kedykoľvek dočapujete
  • milujete sladké? o koláčiky núdza nebude. Postarajú sa o ne profesionálky z okolia
  • profesionáli na kuchyne, AZ Gastro vám pripravia zážitkové varenie a vy sa skvelo najete
  • zrelaxujete sa v záhrade Elektrárne 
  • spoznáte množstvo skvelých ľudí z HoReCa v neformálnom prostredí
  • a nazbierate množstvo cenných kontaktov
  • a nakoniec sa stretnete aj s nami, redakciou portálu www.kavickari.sk

Príďte vlakom, autobusom, odvezte sa s kolegami. Piešťany sú eko friendly a Elektrárňa Piešťany je hneď vedľa stanice.


 


Tešíme sa na vás!


Ak milujete gastronómiu, je naša (ne)konferencia presne pre vás. Pretože Gastrolove je slovná hračka. Je o tom, ako žiť a prežiť v gastronómii s láskou. Profesionáli z celého Slovenska sa spojili, aby sa snažili urobiť menšiu gastrorevolúciu. Tak to nezmeškajte.

Tagy

Miesto

Miesto

Staničná 2334/51
Piešťany

Pozrieť na mape
Kontakt

Kontakt na organizátora

Bprom s.r.o.

0903923067 simona@kavickari.sk

Fakturačné údaje

Bprom s.r.o.

Bprom s.r.o.
Agátová 18
90027 Bernolákovo

IČO: 51489775
DIČ: 120721471
IČ DPH: