Dnes ho berieme ako samozrejmosť, pijeme ho každý deň, ale ako sa k nám Espresso dostalo? Čo ovplyvňuje jeho lahodnú chuť? Je možné, aby 2 odrody zŕn s rovnakým pomenovaním chutili rôzne?
Nepremeškajte tento workshop o káve v podaní Michaely Nemcovej a zistite niečo nové o vašom obľúbenom nápoji!
Michaela Nemcová je študentka hotelovej akadémie, ktorá absolvovala baristický kurz u pána Stanislava Cibuľu. Taktiež sa zúčastňuje baristických súťaží. Káve sa venuje ako v práci tak i vo voľnom čase.
Ponuka odrodových káv za zvýhodnené ceny.
Vstupné: 5 eur (zahŕňa degustáciu) Limitovaný počet miest! Rezervácie: michaela@kafelampy.sk
Dnes ho berieme ako samozrejmosť, pijeme ho každý deň, ale ako sa k nám Espresso dostalo? Čo ovplyvňuje jeho lahodnú chuť? Je možné, aby 2 odrody zŕn s rovnakým pomenovaním chutili rôzne?
Nepremeškajte tento workshop o káve v podaní Michaely Nemcovej a zistite niečo nové o vašom obľúbenom nápoji!
Michaela Nemcová je študentka hotelovej akadémie, ktorá absolvovala baristický kurz u pána Stanislava Cibuľu. Taktiež sa zúčastňuje baristických súťaží. Káve sa venuje ako v práci tak i vo voľnom čase.
Ponuka odrodových káv za zvýhodnené ceny.
Vstupné: 5 eur (zahŕňa degustáciu) Limitovaný počet miest! Rezervácie: michaela@kafelampy.sk